Nabídka pokrokového produktu zaměřeného na aplikace bez cukru

21.05.2025 Další produktový newsletter společnosti Donauchem zamířil k zákazníkům. Oblíbenou formou jsme přiblížili novinku v naší nabídce, kterou je produkt Lamequick® SF, neboli sugar-free Lamequick od společnosti BASF.

Zkušenosti ze zahraničí jasně ukazují, že se bude čím dál více prosazovat trend snižování obsahu cukru ve finálních výrobcích, a to včetně dezertů a zmrzlin. S tím bude spojena i větší poptávka po sugar-free emulgátorech. Prostřednictvím produktového newsletteru jsme našim zákazníkům představili inovativní novinku, která nabízí nová řešení tam, kde se konvenční druhy emulgátorů nehodí a představuje tak velkou příležitost v oblasti aplikací bez cukru. Lamequick® SF je pokrokový produkt, který na trh dodáváme ve spolupráci se společností BASF a který vyniká několika klíčovými vlastnostmi. Ať už jde o rovnoměrnou a jemně pórovitou strukturu, s čímž souvisí i vynikající roztíratelnost či plná a krémová chuť, včetně příjemného profilu tání. Vynikající vlastnosti si navíc zachovává v širokém rozsahu teplot a dávkování. Je aplikovatelný ve velkém spektru finálních produktů. Lamequick® SF je vhodný do smetan ke šlehání, náplní a zdobení dortů, mousse dezertů, mražených dezertů a zmrzlin. Splňuje všechny potřebné certifikace, neobsahuje lepek a je vyroben dle norem HACCP a FSSC 22000. Počítá se také jeho dlouhá trvanlivost. V obsahu newsletteru zákazníci najdou také kontakty na naše specialisty, kteří pomohou nejen se správným výběrem, ale také poradí, jak správně nakládat s produkty a zvýšit tak jejich účinnost a atraktivitu pro spotřebitele i čím jejich kombinaci doplnit. Řadíme se nejen mezi přední distributory surovin, ale zákazníkům nabízíme a zajišťujeme i poradentství a technologický servis.
                                                                               ↓  


Tisk produktu/stránky